SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Mamaia Nord

Cluburi

Cel mai renumit loc de distractie din Romania este Mamaia Nord! Aici, sunt cele mai spectaculoase si uimitoare locatii de petreceri de pe tot litoralul romanesc. Traieste clipe de senzatie pe malul Marii Negre si sigur te vei intoarce. Liderii din industria de divertisment sunt prezenti cu totii in Mamaia Nord. Apasa pe butonul de mai jos pentru a vedea cum se numesc!

AFLA MAI MULTE

Plaje

La cateva minute de mers, poti gasi peste 14 plaje, toate amenajate si pregatite sa gazduiasca iubitorii de soare! Plajele din Mamaia Nord se remarca prin locatii premium si servicii de calitate. Plajele din Mamaia Nord se bucura de avantajul faptului ca deservesc locatii de renume si acest lucru, imprima asupra lor spiritul de identitate a brandurilor. Vezi in continuare cele 14 plaje din imprejurimi!

AFLA MAI MULTE

Restaurante

Descopera diversitatea restaurantelor din Mamaia Nord cu fiecare ocazie cand vrei sa mananci ceva gustos si interesant. Aici puteti gasi peste 14 restaurante si va puteti bucura de specificul bucatariei internationale, dar si romanesti intr-o atmosfera placuta si relaxanta, specifica zilelor frumoase de vara. Afla acum ce restaurante sunt la doar o aruncatura de bat fata de North Club!

AFLA MAI MULTE

Activitati

Fiind situata intre Marea Neagra si Lacul Siutghiol, statiunea Mamaia ofera o vasta posibilitate de activitati recreative. Pe mare, lac dar si pe uscat, te poti bucura de activitati si senzatii tari. Fie ca esti un pasionat al sporturilor sau preferi tipul de vacanta mai pe “chill”, Mamaia este locul ideal unde poti gasi orice iti doresti! Vezi care sunt principalele activitati pe care le poti face in Mamaia!

AFLA MAI MULTE

to-topto-top