SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Despre Noi

North-Aparthotel este diviza de Property Management din grupul dezvoltatorului imobiliar North Properties, care activeaza de 14 ani pe piata litorala si a realizat peste 20 de imobile.

NORTH

Aparthotel

Brandul North este lansat in 2019 si de atunci a creat sute de zambete pe chipul oaspetilor cazati in apartamente la mare in Mamaia. Proprietatile noi, moderne si bine pozitionate, pe care North-Aparthotel le administreaza, sunt varianta perfecta de cazare la mare.

Unitatile de cazare pe care North-Aparthotel le administreaza sunt construite exclusiv de catre dezvoltator. Peste 20% din locuinte sunt detinute de proprietari unici, acestia beneficind de serviciile North prin care incaseaza chirii, fara batai de cap.

North-Aparthotel gestioneaza in prezent peste 30 de apartamente la mare, in doua din cele trei cladiri construite de dezvoltator. In continuare, va prezentam cladirile.

North Club

North Club este cel mai recent proiect realizat de catre dezvoltatorul North Properties, proiect in care a utilizat toata experienta si cunostiintele acumulate in ultimii ani. North Club este SINGURA cladire de locuinte din zona cluburilor din Mamaia Nord care este amplasata echidistant fata de renumitele cluburi.

Distanta fata de Loft si Fratelli este de 150 m, fata de Asylum si Ego de 100 m si fata de Nuba, de 50 m. Astfel, ajungi oriunde in doar 2-3 minute de mers pe jos. Cladirea este finalizata in 2020 si toate locuintele ei dispun de un design minimalist, fiind foarte spatioase in comparatie cu restul zonei. Deasemenea, blocul dispune si parcare supravegheata 24/7.

VEZI LOCUINTE

North Itaka 2

Blocul Itaka 2 a fost terminat in 2018 si este amplasat la intrarea in zona cluburilor, chiar in primul rand de cladiri de la malul Marii Negre, situat in dreptul localurilor Crazy si H2O,

In acest bloc, North Aparthotel opereaza 2 studiouri si 2 apartamente cu 2 camere.

VEZI LOCUINTE
to-topto-top